Onze ervaring staat voor jou in de etalage

Werk aan de winkel

Com-Q Retail Shopping

Je bent retailer pur sang, gen bent geen shopkeeper maar ondernemer. Retail is vandaag de dag een vak apart. Ga er maar aan staan: grillig consumenten gedrag, seizoenen met pieken en dalen, stevige directe en indirecte concurrentie, medewerkers motiveren. Kortom retail kent een ongekende dynamiek.Als retailer ben je altijd op zoek naar het pad van groei. Dan moet je permanent kwaliteit en kwantiteit verbeteren. Alleen op die manier groeit jouw traffic en resultaat.

Com-Q Retail heeft een lange praktijk ervaring in verschillende branches en situaties. We kennen het retaillandschap als geen ander en we zijn altijd in de weer met retailformules en de bijbehorende omgevingsfactoren.

Retail is reageren.

Op wisselende wensen. Andere klanten met een ander gedrag. Een wispelturige conjunctuur. Nieuwe trends en ook nieuwe wetgeving.

Creëer een merk.

Maak van jouw winkel een merk. Wie niet optimaal de juiste positie en kanalen in de markt uit nut, verliest de strijd om de gunst van de klant.

Retail verandert...verander mee.

On-line is een zegen en geen bedreiging. De smartphone is je grootste vriend. Omnichannel zorgt voor klanten die loyaler zijn en meer omzet genereren. Bij één vierde van Nederland is 65+. Nederland is overbewinkeld, dus alles telt.

Werk aan de winkel

Com-Q Retail maakt het inzichtelijk voor je en zet bedreigingen om in kansen. Ook interesse in het pad van groei. Het houdt je winkelformule wendbaar en geeft energie en positiviteit. Uiteindelijk biedt het waarde creatie. Het begint met een eerste kennismaking.