Retail verandert… verander mee!

Werk aan de winkel

Retail Com-Q Retail

Inchecken zodra je een winkel binnenwandelt, waarbij je telefoon automatisch met je persoonlijke account synchroniseert. Gezichtsherkenning als betaalmiddel. Het is het topje van de ijsberg die ‘New Retail’ heet: de integratie van off- en online, die jouw klanten aankopen makkelijker maakt. Consumenten vinden innovatie van de retail vanzelfsprekend. De uitdaging ligt in het ontwikkelen van passende antwoorden.

Vandaag de dag gelden er nieuwe spelregels voor retail.

Retailers die zich het snelst aanpassen, zijn de winnaars. Hier geldt: maak van verandering je beste vriend. Dat leidt tot heel veel nieuw aanbod en daarvan worden jouw klanten blij. De echte vernieuwers stellen niet het product, maar de klantverwachtingen centraal. En dan kom je uit bij combinaties van service, producten en dienstverlening. Dat maakt alles makkelijker, leuker en relevanter.

Kijk om je heen.

Ons eerste advies kom uit de winkel en laat je als ondernemer te laten verrassen door de wereld om je heen. Dat is de beste manier om je in deze snel veranderende wereld aan te passen en kansen te signaleren.

Werk aan de winkel.

Onze retailprofessionals ondersteunen en adviseren je over nieuwe marktontwikkelingen en helpen je om je voor te bereiden op de toekomst. Com-Q Retail maakt het voor u inzichtelijk en zet bedreigingen om in kansen.